СВЕЧАНО-СВЕТОСАВСКО-ВЕЧЕ.jpg

И ове године, стара и добра традиција града Подгорице и њених житеља се наставља, а та традиција је управо оличена а и обновљена у Свечаној светосавском вечери

Наиме, још са почетка двадесетог вијека, сав се вјерни народ тога времена у Подгорици, заједно са својим народним првацима, пастирима и архипастирима окупљао након претходно одржаног низа светосавских свечаности, организујући тим поводом Свечано светосавско вече , који је на један најљепши начин – баш као и сада, напослијетку заокруживао прослављање и поштовање Светога Саве, кроз заједницу, кроз саборност, кроз пјесму и весеље.

Овога пута, Свечано светосавско вече, у свом трећем обновљеном издању у 21. вијеку,  по организацији и садржају надмашује сам себе, па се културни и забавни програм Светосавског бала чини заиста изванредним и авангардним.

Овогодишњи програм Свечане светосавске вечери чине :

– гудачки квартет под вођством концерт мајстора г. Вилија Фердинандија

– проф соло пјевања Тијана Блечић и проф клавира Анђела Ђуровић

– плесни клуб “Сонриса“

Док ће се за сјајну атмосферу побринути реномирани пјевачи: Бане Недовић, Игор Ђуровић као и ексклузивни гост вечери, један од највећих извођача на овим просторима: Мирослав Илић.

Свечано светосавско вече ће се одржати у свечаној сали “Имања Књаз“, у недјељу, 5. фебурара са почетком у 20 часова.

Улазнице за Свечано светосавско вече (по цијени од 25 €) можете купити у Сувенирници Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици.

(У цијену улазнице су укључени вечера и неограничена конзумација пића)

КОНТАКТ:067/213-950

Advertisements