Молите се, молим вас!  Молите се за цркве у Индији. 20 цркава је изгорело прошле ноћи. Данас хоће да униште више од 200 цркава у провинцији Олисабанг. Намерили су да убију 200 мисионара у току 24 сата.

Сви хришћани се склањају у села… Молите се за њих и проследите ово свим хришћанима које знате у целом свету. Молите да би Бог помиловао нашу браћу и сестре у Индији.

Када примите ово, молим вас, проследите другим људима. Молим вас, молите се и за 22 хришћанске мисионарске породице осућене од исламиста у Авганистану. Молим вас, проследите ово колико можете брже, да би се сви молили.

Сафа је исламска групација ИГИЛ заузела Кварагош, највећи хришћански град у Ираку. Стотине мушкараца, жена и деце су били обезглављени. Људи моле за молитве против свирепости и насиља у њиховој земљи.

Молимо вас нађите један минут и помолите се за њих. Проследите свим својим контактима да се молитвени ланац не прекида. Они моле за посебну молитву. Будите уверени да приносите молитву телу Христивом, посебно кад су у питању браћа, сестре и деца у Ираку. Ово хитно саопштење је СОС, молим вас. Хвала вам за ваше старање. Нека Господ благослови вас и вашу породицу увек у вашем животу.

С љубављу,

Марко, архиепископ берлински и немачки